Zorgboerderij de Hoge Born

Op de grens van Bennekom en Wageningen staat biologische boerderij de Hoge Born. Mensen met chronische psychische problematiek kunnen hier beschermd werken en krijgen psychiatrische zorg.
Werken op de Hoge Born betekent werken in de natuur, met natuurlijke grondstoffen, dieren en planten. Veel in de buitenlucht en altijd met een eerlijk product. Kwalitatief hoogwaardige vormen van landbouw zijn hier gecombineerd met een zorgfuntie. Je kunt op de Hoge Born werken in de tuinbouw, webshop, boederijwinkel, keuken, huishouden en onderhoud & techniek.

Land goed voor jou! Dat is het motto van deze therapeutische werkgemeenschap. De biologische groenten en fruit die worden geteeld vindt u in onze boerderijwinkel. Wij verkopen ook versproducten van collega biologische bedrijven uit de regio. In het seizoen bent u welkom op ons theeterras, tevens ‘Rustpunt’ voor fietsers.

Boer&Buur boodschap verkoopt de biologische groenten van Zorgboerderij de Hoge Born, van eigen land of ingekocht in de directe omgeving, van Tuinderij de Stroom in Hemmen bijvoorbeeld. Het biologisch fruit wordt door de Hoge Born ingekocht bij een biologische fruitteler in de Betuwe.
Openingstijden boerderijwinkel: ma t/m vrij: 12.30u – 17.00u, za: 10.30u – 14.30u
Bornsesteeg 87, Wageningen, tel. 0317 – 46 86 62
www.dehogeborn.nl