Boerderij de Hooilanden

IMG_9036

Op de biologische melkveehouderij en zorgboerderij van Lodewijk Pool en Floor de Kanter lopen zo’n 80 karakteristieke blaarkop koeien. Daarnaast heeft de Binnenveldse Big alle ruimte om te scharrelen en zijn kostje van granen, eikels en tuinafval te vergaren. Je vindt deze bonte Bentheimer niet alleen op de Hooilanden, maar ook op Boerderij Welgelegen en zorgboerderij Return.

Een bijzondere plek die zich ook uitstekend leent voor vergaderingen, (kook)workshops of een besloten diner. Daarnaast is een rondleiding over het bedrijf mogelijk. De rondleidingen worden aanpast aan uw vragen en wensen en duurt gemiddeld 1,5 uur. Vaste onderdelen zijn een bezoek tussen de koeien, met de voeten in de wei en het proeven van de melk. De rondleiding zijn geschikt voor groepen zowel Nederlands- als Engelstalig, van jong tot oud, van klein tot groot.

U kunt op de boerderij ten allen tijde rauwe melk zelf aftappen. Bel voor een afspraak voor de eerste keer. U krijgt dan tekst en uitleg over de hoe het werkt. In het vervolg kunt u zelf op uw eigen tijd komen om de melk af te tappen. De prijs is 1 euro per liter, neem zelf flessen mee, er staat hier een kan om te vullen.

De producten zijn ook te koop in de boerderijwinkel van boerderij van Steenbergen, maar per 1 januari 2016 niet meer op zaterdag aan huis. Alleen voor bestellingen en melktappers blijft ons assortiment thuis beschikbaar.

Graag tot ziens!
Slagsteeg 20, Bennekom 06 – 2868 4261
boerderij@dehooilanden.nl
www.dehooilanden.nl

Boer&Buur boodschap verkoopt rauwmelkse boter, kaas en rundvlees en vlees van de Binnenveldse Big van boerderij de Hooilanden.