My Goodness! Norman’s Original Repen

 

Norman’s is het merk van het bedrijf My Goodness!, liefdevolle makers van chocoladerepen vol met superfoods. My Goodness! wordt gerund door Bastian, Douwe en Norman.

Norman is een eigenwijze chocolatier en heeft de uitvinders genen van zijn grootvader en het talent om fantastische smaakcombinaties te bedenken. Bastian was wild van de smaak van de repen en had direct ideeën om heel Nederland aan Norman’s te krijgen. Om dat voor elkaar te boxen, sloot ook Douwe zich aan bij het illustere team, met een bak aan ervaring en passie voor food introducties.

 

Het doel van My Goodness! is om jou onbezorgd te laten genieten. Van geweldige smaken, zonder rotzooi of trucjes. Van chocoladerepen die op een eerlijke, ambachtelijke manier zijn gemaakt, die goed zijn voor jou en voor de wereld om ons heen. Er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, die goed verteerbaar zijn. De chocolade en de power-foods hebben beide een positief effect op je lichaam. Bovendien zijn de repen laag glycemisch: geen korte suikerpiek, maar een langer voldaan gevoel. Norman’s is glutenvrij en dus geschikt voor mensen die daar allergisch/intolerant voor zijn.

Onze kernwaarden: sociaal rechtvaardig, eerlijk en transparant en inclusief.
Genieten gaat niet ten koste van andere mensen, dieren of het milieu. Dat geldt zowel voor onze producten als onze bedrijfsvoering. Het bedrijf is er om mensen verder te helpen. We zijn trots op ons bedrijf en zijn open over onze bedrijfsvoering en producten. Bij Norman’s betrekken we mensen van diverse pluimage. Wij geloven niet in arbeidsongeschiktheid, hoogstens dat talent en vraag niet matchen.

Hoe My Goodness! dat in de praktijk doen? Lees hierover meer op www.normansoriginal.com

De repen worden ambachtelijk gemaakt, met alleen natuurlijke producten, geen trucjes of kunstmatige toevoegingen. Verspilling proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. My Goodness! creert arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben daarvoor bewust veel handwerk in het proces. Onze medewerkers worden begeleid door werktuinbuitengewoon.com

My Goodness! gebruikt de beste eerlijke chocolade uit België, biologische amarant en quinoa en zorgvuldig geselecteerde bessen, zaden en specerijen, afkomstig van producenten die zoveel mogelijk sociaal en ecologisch verantwoord werken. Het liefst met een keurmerk, maar dit is in de praktijk niet altijd mogelijk. Verder is de karton verpakking gedrukt op restpartijen karton. De inkt op de verpakking is MGA (migratie arm), geen gevaarlijk en giftige stoffen. De verpakkingsmaterialen worden gecompenseerd door de aanschaf van bomen binnen het project “Tree of Life”. Bekijk de site voor meer info over dit fantastische initiatief, http://www.treeoflife.love. De plastic verpakking is Polypropyleen(PP). PP is volledig recyclebaar. Bij de recycling komen geen gevaarlijke stoffen vrij. Omdat bio-plastic lastig te onderscheiden is van PP en de recycling kan verstoren, hebben wij ervoor gekozen om (voorlopig) PP te gebruiken.

My Goodness, Handmade chocolate confectionery | Agro Businesspark 75-82, 6708 PV Wageningen | Our Ring Master: Douwe +31 642107964 | www.normansoriginal.nl