Werkwijze

Heel eenvoudig!

1.  U bestelt uw lokale boodschappen en kiest de bezorgdag
2. Boer&Buur doet boodschappen
3. Boer&Buur bezorgt ze bij u thuis op of uw werk of u haalt de boodschappen op bij Boerderijwinkel van Steenbergen

Easy!

1. Simply order your goods by clicking on the photographs and select the day of deliverance.
2. Boer&Buur Boodschap visits farmers and is collecting your goods.
3. Boer&Buur Boodschap delivers at home or at your working adress in Wageningen and Bennekom or you collect your groceries at Farmshop Van Steenbergen.

Voor particulieren, bedrijven en organisaties en lokale producenten in Wageningen en Bennekom.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan bij de eerste bestelling door uw gegevens in te vullen op het bestelformulier. Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd en verzonden, ontvangt u een inlognaam en wachtwoord waarmee u boodschappen kunt doen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Vanaf nu bent u verbonden aan BoerBuurBoodschap Bezorg- en bestelservice en ontvangt u wekelijks een email zodra het aanbod bekend is en kunt u bestellen voor de volgende levering.

Bestellen gaat daarna gemakkelijk: u logt in op PC, laptop, tablet of smartphone met eigen naam en wachtwoord en vinkt de gewenste boodschappen aan op de bestellijst. Op de afgesproken datum bezorg ik de boodschappen bij u thuis of op het werk in Wageningen. Er is geen minimum aantal keer dat je moet bestellen. Bestellen staat vrij!

Wilt u niet bestellen, maar wel nieuwsbrieven ontvangen? Dat kan via de “registreren’ link rechtsboven op de startpagina.

You can register yourself with the first order. Registering is for free. On weekly basis you will receive an e-mail to inform you that the products on the website are actualized. Ordering is easy: just log in on your PC, laptop, tablet or smartphone and select your choice of local products. Do you like to receive newsletters? Please register yourself via ‘registreren’ link on the home page.

1. U bestelt online uw lokale boodschappen en kiest de bezorgdag.
Kies Boer&Buur Boodschappen via ‘bestellen’ of via de foto’s van de producenten op de home pagina van deze website. Wanneer u klikt op de gewenste artikelen, kunt u ze bestellen door op de bestelknop bij de productfoto te klikken. In het overzicht van het winkelmandje kunt u de hoeveelheden aanpassen.
De bezorgdag kunt u aangeven, als u klikt op ‘bestelling afronden’. Hier geeft u tevens factuuradres en bezorgadres aan. U kunt bestellen tot uiterlijk zondag 15.00 uur (voor bezorgdag maandag) en uiterlijk woensdag 15.00 uur (voor bezorgdag donderdag).
De in de bestelling aangegeven bedragen zijn gebaseerd op de prijzen per het aantal besteleenheden en is indicatief. De som van de uiteindelijke factuur kan hiervan afwijken. Dit komt, omdat sommige producten (zoals paprika’s, vleesproducten) per stuk worden afgewogen, maar in een vaste gewichtseenheid besteld worden. Verder kan er enige weegafwijking optreden.

2. Boer&Buur doet de Boodschappen.
Op maandag en donderdag fiets ik in de ochtend naar de producenten en haal ik bestellingen op met mijn fietskar. Uw bestelling wordt vervolgens samengesteld en verpakt in een papieren tas. Diepgevroren en gekoelde producten vervoer ik in een koelbox en worden apart verpakt.

3. Boer&Buur bezorgt tussen 14.00 uur en 20.00 uur thuis of op het werk. Ophalen kan op donderdag bij Boerderijwinkel van Steenbergen.
Tussen 14.00 en 20.00 uur bezorg ik de boodschappen op het door u aangegeven adres. Ik streef ernaar de bestellingen op werkadressen voor 17.30 uur af te leveren.
Kan niemand de boodschappen aannemen? Dan bezorg ik de boodschappen bij een van uw buren en krijgt u een kaartje in de bus, met het adres van deze buren. U kunt ook kiezen voor ophalen. Dit is mogelijk tussen 16.00 en 18.00 op donderdag. U kunt contant betalen bij aflevering of via een maandelijkse factuur achteraf.

Wie kan meedoen?
Huishoudens in Wageningen en Bennekom kunnen Boer&Buur Boodschappen bestellen. Geef via de webshop aan welke lokale boodschappen ik voor u mag doen en ik breng ze bij u thuis of op het werk.

Bedrijven en organisaties in Wageningen en Bennekom kunnen eveneens Boer&Buur Boodschappen bestellen via de webshop. U kunt daarbij denken aan producten voor de bedrijfslunch of een fruitpakket. Dit is dagelijks los te bestellen, maar kan ook via een abonnement. Ook voor kadopakketten en kerstpakketten bent u bij mij op het juiste adres.

Producenten op fietsafstand vanaf Wageningen (Binnenveld, Wageningse Eng, Wageningen, Bennekom) kunnen hun afzet verbreden door hun lokale producten aan te bieden op de website en de bezorging ervan via Boer&Buur te regelen. Daarnaast biedt Boer&Buur extra advertentiemogelijkheden. Van elke producent staat er een beschrijving op de website, er is ruimte om evenementen (open dagen, proeverijen, streekmarkt etc) op de website aan te kondigen en kunt u foldermateriaal aan de bestelling toevoegen.

Voor vragen over deze mogelijkheden kunt u altijd bellen naar Esther Schoenmaker, tel. 06 – 111 365 62.