Eetvallei Streekproducten Platform

Vincent Moschlogo eetvallei

Vincent Mosch van Eetvallei wil ambachtelijke producten van gepassioneerde boeren en producenten uit Ede toegankelijk maken voor lokale consumenten in Ede en omstreken. Dit doet hij met andere partners, die zich met voeding bezig houden. Samen met hen zoekt Eetvallei verbindingen om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de lokale eetcultuur. We gaan voor korte aanvoerlijnen, een goede opbrengst voor de boer, betaalbare prijzen voor de consument en we willen zorgvuldig omgaan met energie.

Eetvallei zet zich in voor natuurlijk eten van dichtbij dat gezond is voor mens, dier en milieu. Dus producten uit de regio van biologische en traditionele teelt die met aandacht voor mens, dier en milieu tot stand zijn gekomen. En dat proef je terug in de smaak!

Eetvallei heeft een webwinkel met lokale producten. Nog in ontwikkeling is het aanbod van maaltijdboxen met recept en streekproducten en de mogelijkheid om streekmaaltijden in restaurants te reserveren.

Initiatiefnemer:
Vincent Mosch, Wilhelminalaan 14, 6721 ES Bennekom
Telefoon: 06 – 48 38 38 52 / Email: info@eetvallei.nl
Facebook: facebook.com/eetvalleiĀ  / Twitter: @eetvallei

Boer&Buur Boodschap is 1 van de partners van Eetvallei. We werken samen, omdat we overeenkomsten hebben: lokaal boodschappen doen, het contact tussen producent en consument bevorderen, eerlijke prijzen hanteren, transparantie geven over de herkomst en de samenstelling van het product en vooral het verder bekendmaken van al het lekkers uit onze streek!

Via Boer&Buur Boodschap kunt u uw lokale boodschappen uit het Binnenveld en de Wageningse Eng aanvullen met lokale producten uit de omgeving van Ede. Ontdek de diversiteit van Ede! Hieronder ziet u de producten gepresenteerd.