Cooperatie ValleiEnergie

 

Coöperatie ValleiEnergie zet zich in om lokaal groene stroom op te wekken voor lokaal gebruik en levert lokaal geproduceerde groene stroom en lokaal geproduceerd groen gas in de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Renkum, Wageningen, Renswoude, Rhenen en Veenendaal.

ValleiEnergie wil:
– Het gebruik van fossiele brandstoffen zoals steenkool, aardgas en aardolie terugdringen;
– Energie besparen waar mogelijk (gebouwen en mobiliteit);
– Lokaal groene energie opwekken (zon, wind, water, biomassa);
– Een gemeenschap vormen van mensen, bedrijven en instellingen die betrokken zijn bij het opwekken en zelf benutten van regionale duurzame energie;
– Werken zonder winstoogmerk, opbrengsten worden geinvesteerd in de regio.

Coöperatie ValleiEnergie wekt lokaal groene stroom op (ValleiStroom) voor lokaal gebruik. Dit gebeurt momenteel via zonnecentrales op het dak van Tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom, Communicatiebureau de Lynx in Wageningen, de brandweerkazerne in Ede en op particuliere daken. Deze ValleiStroom kunt u afnemen via VallieEnergie, die lid is van de landelijke coöperatie Duurzame Energie Unie. De Duurzame Energie Unie verkoopt lokale duurzame energie voor diverse lokale energiecooperaties en is in oktober 2016 door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot de meest groene energieleverancier!

ValleiEnergie biedt mogelijkheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. U kunt Energieklant worden, maar ook Energie-aanbieder. U kunt bij ValleiEnergie ook terecht voor advies. Teun van Roekel van het Energieloket staat u graag te woord.

Via Boer&Buur Boodschap kunt u lid worden van deze lokale energiecooperatie en lokale energie afnemen. Heel gemakkelijk, door te klikken op onderstaande foto’s.

Nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met ValleiEnergie.
Coöperatie ValleiEnergie | Hendrik Marsmanstraat 17 | 6708 RM Wageningen
www.valleienergie.nl | www.facebook.com/ValleiEnergie