Bakkerij ten Veen

debakkerij_srcset-largelogo ten veen

Ambachtelijke bakkerij Ten Veen bestaat al sinds 1951. De familie Ten Veen nam toen een kruidenierswinkel over en breidde deze kruidenierszaak uit met brood en banket. Gaandeweg is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op verse, ambachtelijke brood- en banketproducten.

Op dit moment wordt de bakkerij gerund door de derde generatie Ten Veen. In januari 2010 hebben CornĂ© en Ingrid ten Veen het bedrijf van hun (schoon)ouders overgenomen. Inmiddels is de bakkerij uitgegroeid tot een bedrijf waar zo’n 25 mensen werkzaam zijn.
Bakkerij ten Veen werkt graag met grondstoffen die in de eigen regio verbouwd worden. Zij werken onder meer met rogge en spelt van Stichting de Trapakkers uit Ede of De Eng in Bennekom (de Kraats). Hiervan maken zij onder meer het roggebrood, speltbrood, Binnenveldbrood en Engse roggestoet. De granen uit de streek worden gemalen bij de Nieuwe Molen in Veenendaal.

U vindt Bakkerij ten Veen aan de Dijkgraaf 24 in de Kraats of aan de Eikenlaan 5 in Bennekom. De winkel in de Kraats is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30-18:00 en op zaterdag van 08:00-16:00. U kunt op de vestiging aan de Eikenlaan terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 16.00 uur.
Bakkerij ten Veen, tel. 0318-414451 (Dijkgraaf) of 0318-419407 (Eikenlaan).
info@bakkertijtenveen.nl / www.bakkerijtenveen.nl

Boer&Buur boodschap verkoopt de broodproducten, gemaakt van grondstoffen uit Bennekom en Ede.